Planer för sommaren, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Planer för sommaren,

God morgon solstrålar!

Alltså, vad är det som händer med vädret här i Göteborg? Ska det inte vara sol i slutet av maj? Haha.

Idag visade vågen 0,8kg upp. Hittills har det bara gått neråt, men idag låg jag på pluskontot. Jag har inte gjort något annorlunda mer än att jag drack otroligt mycket igår och styrketränade. Kan det vara så att det ger ett annat utslag dagen efter att man styrketränat? Någonstans i bakhuvudet ringer en klocka att kroppen drar åt sig otroligt mycket vätska vid just styrketräning – kan det vara så?
Idag väntar löpning på schemat så vi får se hur vågen ser ut imorgon :)

Här hemma har vi precis ätit frukost och Julia ligger och smakar på en rostad smörgås – tror inte hon tycker att det smakar illa precis! :) Fredrick åkte spontant iväg på en cykeltävling som startade 8:30. Vi brukar alltid vara med honom på alla tävlingar, men vi kommer inte in allihopa i den bil vi har just nu (en Toyota Aygo – det är knappt så att han kommer in själv med cykel, haha). Som jag längtar tills vår nya bil kommer i sommar!

På tal om sommar så ska jag sätta mig och se över vår semester. Jag tänkte ha ett par förslag till Fredrick när han kommer hem. Snacka om att vi är ute i sista minuten, haha.
Har ni planer för sommaren? Ni får jättegärna dela med er! :)

Hoppas ni får en fantastisk lördag!

Kram.

DSC02743

// Tjejerna på väg hem från Borås Djurpark. //

DSC02701

// Elise och mormor <3 //

DSC02746

// När Fredrick kom in från en rätt så kall cykelrunda igår så gjorde jag en baguette i ugnen till honom med smör, ost, skinka, lök, tomat och aioli. Det är så man plockar världens-bästa-fru-poäng! Haha :) //

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons