Borås Djurpark, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Borås Djurpark,

God kväll mina fina.

Vilken dag vi har haft! Borås Djurpark har blivit otroligt vackert sedan jag var där sist och de fortsätter att bygga om och bygga ut. Min favoritdel var absolut savannen där elefanter, fåglar, giraffer, strusar och zebror sprang runt tillsammans. Tänk vilken dröm att få åka på ett riktigt safari någon gång! Har du varit på något sådant så får du gärna berätta hur det var :)

Jag är precis hemkommen från ett löppass på 5,6 km – trött, mör och glad rakt in i själen. Jag känner mig lättare och att jag fått tillbaka min teknik – tänk vad kroppen är grym egentligen!

Nu ska jag och familjen mysa ikapp dagen. Tack mamma och Petra för en underbar dag!

Kram.

DSC02664

DSC02671

DSC02678

DSC02688

DSC02695

DSC02697

DSC02722

DSC02744

// Hur söta är inte de här små goingarna? Mamma ville köpa en liten sak från souvenirbutiken som hon gjorde när vi var små. Lejonet till Elise och apan till Julia <3 //

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons