Vår guide hos Stay.com, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Vår guide hos Stay.com,

Hej fina!

Har ni hört talas om Stay.com? Nu har vi fått stå för att rekommendera platserna att ta sina barn till när man besöker Göteborg – hur kul är inte det?! Här kan ni läsa våra tips till alla som besöker (och som redan bor i också såklart!) Göteborg :)

Stay.com är en hemsida med guider till olika städer runt om i världen och där du kan söka efter caféer, museum, shopping, restauranger och mycket, mycket mer!
Som grädden på moset har Stay en app som är minst lika lätthanterlig som hemsidan och hjälper dig att hitta nya saker att upptäcka där du är. Guiden till din Android-telefon och guiden till din iPhone hittar du här :)

Ett supertips från mig! :)

Kram.

Skärmavbild 2016-05-23 kl. 11.03.46

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons