Uppdatering av Foodbox Challenge, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Uppdatering av Foodbox Challenge,

Hej cutiepies!

Jag har precis slängt ihop spaghetti och makaroner till Fredrick och Elise och plockat ut min mat ur micron. Känner mig väldigt sassy!

Fick en fråga om hur det går med min Food Box Challenge och jag måste ju uppdatera er kom jag på.
Egentligen var tanken att jag skulle uppdatera med vad jag ätit varje kväll, men ärligt talat så tycker jag att det blev lite tjatigt redan efter 2 inlägg. Håller ni med?
Hursomhelst går det superbra! Imorgon är det en vecka sedan jag började och det här veckan har verkligen sprungit iväg. Nog för att jag saknar att kunna och få äta precis som jag vill, så är jag inte hungrig och äter mer mat än vad jag trodde jag skulle. Jag väljer att lägga till kvarg som kvällsmål för att kunna lägga mig lagom hungrig/mätt. Det fungerar super!

En vanlig dag ser ut såhär i mat- och träningsväg:

Frukost: Havregrynsgröt (fiber) + mjölk + hallon + svart kaffe = 175kcal
Lunch: Foodboxlåda 400-500kcal
Mellanmål: Frukt. Vanligtvis en banan på 100kcal.
Middag: Foodboxlåda 400-500kcal
Kvällsmål: Kvarg + vattenmelon 260kcal
Träning: löpning ca 5km.

Totalt ligger jag alltså på runt 1500kcal in och sedan träning på det vilket gör att jag hamnar strax under. Det är faktiskt inte så jobbigt som man kan tro och jag orkar träna trots att jag inte ätit så mycket som jag brukar.
Maten är riktigt god om jag får säga det själv. Det finns 9 olika sorter och den enda jag kanske inte kommer äta igen är laxburgarna. Vi har nämligen varit rejält bortskämda med laxburgare i fiskbilen hemma hos mamma – de är gudomliga och är svåra att jämföra andra med. Tummen upp för resten!

Vågen då? Den går neråt och jag har tappat i vikt på bara en vecka. Jag känner mig lättare och betydligt fräschare i kroppen när jag går och lägger mig och vaknar. Nej, allt är faktiskt rätt okej om jag får säga det själv :)

Har ni några frågor om Foodbox? Som ni märker så springer jag rätt mycket istället för hemmaträning – men så har det bara blivit. Egentligen ska jag träna 1 h om dagen, men känner att de 30-40 min jag springer varje dag är intensiva och tillräckliga just nu.

Nu blir det middag – en något kall kanske, haha.

Kram på er!

DSC02283

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons