Det bästa med sommaren, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Det bästa med sommaren,

God kväll på er.

Jag sitter här och mumsar på vattenmelon och kvarg efter en löprunda – vattenmelon är ju det bästa med sommaren helt klart! Idag var det en tung runda men jag antar att jag är något energilåg. Idag har jag varit sugen på precis allt – från godis till formfranska till en stor fet burgare när Fredrick drog fram grillen. Annars har det gått rätt bra måste jag säga! De säger ju att andra-tredje dagen är värst och isåfall kommer jag lösa det här utan problem – man måste tänka positivt! :)

Julias öga var verkligen knallrött igår kväll och fortfarande rött imorse. Det såg ut som om ett blodkärl gått sönder och vi fick till oss att vi kanske skulle åka in och se så det inte fanns något som satt där. Vid lunch hade rodnaden dock lagt sig lite och nu är det i stort sätt borta – skönt! Man blir så orolig när det gäller sina barn och jag sitter hellre på akuten en gång för mycket :)

I övrigt så har vi myst med mamma ett par timmar idag och Fredricks föräldrar har kommit hem över helgen så hans mamma spenderade eftermiddagen med oss.
Jag har sagt det förut, men jag är så tacksam för våra föräldrar. Som vi älskar er!

Nu är det dags för soffläge, men först kommer här dagens kost och träning :)

Frukost: Gröt + mjölk 200kcal
Lunch: Foodbox Greek Beef 460kcal
Mellanmål: Bar 180kcal
Middag: Foodbox Asian Chicken 440kcal
Kvällsmål: 250g kvar + 100g vattenmelon 200kcal
Träning: 4,3km löpning 21 min

Kram.

IMG_3163

// Under middagen smet Elise in till grannen och lekte på deras bänk – sötnos! <3 //

DSC02395

// Lunchen bestod av Greek Beef. //

DSC02396

// Middagen av Asia Chicken. //

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons