Älskade näthat, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Älskade näthat,

Hej alla fina!

Vad älskar du mest med dig själv? Nämn en sak. Och en sak till. Och en till. Och en till. Tänk på de här 4 sakerna och vet att det finns miljoner fler.

Jag är så trött på allt näthat. Springer Elise naken i solen så undrar folk om jag använder solkräm och om det finns gifter i den krämen? Råkar jag svära så är jag en slarvig mamma. Har jag kort kjol på mig så är jag ingen bra förebild. Kör jag vagn utan att ha handen i säkerhetsbandet så leker jag med mina barns liv. Gör jag inte maten från grunden så vet jag inte vad som är bäst för mina barn.

Jag tror inte ni förstår vilken skit som kommer in i min inkorg ibland, men som jag inte publicerar.för att det är just det – skit. Jag vill inte sprida sånt och jag vill att du ska kunna komma in här och få en härlig känsla i magen. Jag vill att min blogg ska sprida kärlek, lycka och en himla massa inspiration.

Så jag tackar dig älskade näthatare för att du får mig att kunna sålla så himla enkelt. För att du hjälper mig att förstå vad som verkligen betyder mycket för mig här i livet och för att du inte är något av det. Så visst, fortsätt du kommentera, men du kommer aldrig komma in under skinnet på mig och du kommer fortsätta att betyda noll – varesig du visar dig här inne eller på någon annan blogg.

Hoppas du hittar en annan hobby som ger dig mer i utbyte.

Kram till alla er andra och glöm inte att möta alla med kärlek.

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons