Mina Favorittights, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Mina Favorittights,

God kväll goingar!

Har ni bänkat er framför Mello? Eller Eurovision kanske man ska säga :) Jag tycker det ska bli så himla roligt att se Frans uppträda med sin låt och jag hoppas verkligen att det går bra för honom! Han har ju verkligen gått hem hos folket här i Sverige och det verkar som om han är en av favoriterna ikväll om jag inte förstått det hela alldeles galet :)

Vi har grillat hamburgare nu ikväll och har ställt fram både choklad, godis OCH chips kvällen till ära. Haha, ja, godismonster deluxe här hemma, men är det Mello så är det!

Nu hejar vi på Frans tycker jag – tänk om Sverige vinner i år igen!
Ha en fin kväll.

Kram <3

DSC02211

DSC02207

// Jag har bott i de här tightsen hela dagen – så sköna! Det är märket Freddy och tillochmed jag får en rumpa i dem, haha. Fredrick köpte dem till mig dagen innan Strong Together skulle gå av stapeln och de är verkligen de skönaste byxorna jag ägt i alla kategorier! :) //

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons