Grillning, mys ochäppelpaj, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Grillning, mys ochäppelpaj,

God morgon finisar! (vet ni hur svårt det är att variera rubriken ibland?! Haha!)

Hoppas ni har sovit gott. Här hemma tog båda barnen sovmorgon till 9:15 – antagligen för att visa hur mycket de älskar oss, haha. Skämt å sido, men den där extra sovstunden behövs så mycket ibland – nu känner jag mig som en ny människa!

Igår grillade vi som sagt och som jag längtat till den dagen för visst är grillning något av det godaste som finns? Jag åt kött, Fredrick kyckling och Elise var ett stort fan av halloumi. Känns som om våra kommande grillningar kommer att kosta oss, haha. Ett tips är dock att inte grilla och äta kalla champinjoner för det var absolut ingen hit!
Till efterrätt blev det en god äppelsmulpaj med vaniljsås och jag kan inte låta bli att ångra valet av månad lite när jag inser vad jag kommer missa när jag kör nästa utmaning. Jag vet att jag inte offentliggjort det än, men jag tänker mig att jag gör det när jag börjar på måndag. Jag tror ni kommer tycka att det blir roligt att följa och hoppas att jag kan ge er lite inspiration! :)

De senaste minuterna har det molnat på bra utanför, men jag tror ändå vi ska kunna ta oss bort till lekplatsen en bit härifrån utan att bli blöta.
Ett tips till alla blivande föräldrar: ger er iväg till lekplatser och parker när det är molnigt eller till och med lite regn om ni mäktar med det. Då är det sällan så mycket folk som vid sol och ni kan ibland ha hela lekplatsen för er själva – vilken lyx, eller hur?

Nu är det frulle på gång – ha en fin lördag!

Kram.

DSC02157

// Det bästa med sommaren är verkligen allt grillande! Så gott! //

DSC02159

// Ååååh, äppelsmulpaj! //

DSC02160

// Lille Julle såhär på morgonkvisten. //

 

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons