Barn på nytt, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Barn på nytt,

Hej!

Skulle ni tro mig om jag sa att jag satt med världens största kopp kaffe just nu? Den är enorm och med en himla massa mjölk i. Jag måste vara något av ett kaffemonster, men det är ju så gott!

Jag och tjejerna har precis kommit innanför dörren efter att ha åkt 40 min buss in till stan, lämnat tillbaka en bok på biblioteket, lunchat med Fredrick, lämnat tillbaka ett objektiv som inte passade kameran (grr!), åkt 40 min buss tillbaka och handlat mat. Och vet ni vad? Båda barnen sov hela tiden – är inte det galet? Det är väl egentligen nu jag skulle behöva vila lite, men det är bara att glömma, haha.
Istället sitter vi här ute på altanen och läser ‘Babar’. Jag älskade den boken när jag var liten och minns hur viktigt det var för mig att få se filmerna sen när de kom. Hoppas Elise gillar dem lika mycket – jag läser gärna de här böckerna om och om igen! :)

Ikväll blir det årets första grillning här hemma och som jag har längtat! Jag har köpt hem både kyckling, kött och korv med en himla massa goda tillbehör som halloumi, champinjoner, sås mm. Till efterrätt blir det äppelpaj med vaniljsås! Mums!

Ha en fin fredag härliga ni!

Kram.

DSC02154

// Detta måste ha varit min favorit när jag var liten, Hade du någon bok/film som du gillade extra mycket? //

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons