4 saker jagälskar, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

4 saker jagälskar,

… Min familj. Jag har uppnått toppen av lycka och det känns i hela kroppen. Jag blir varm i hela kroppen av att bara tänka tanken på Fredrick och på våra perfekta barn. Att vi sen kommer från världens bästa familjer själva blir bara grädden på moset :) Och ja, det är helt okej att skryta om sin familj – att hålla det inne vore bara dumt tycker jag!

… Träning. Det är inte alltid skönt under själva passet, men ingen kan ju ogilla känslan efteråt? När benen darrar, mjölksyran kryper i kroppen och ansträngningen värker i halsen. Total lycka!

… Bokade resor. Att ha något att se fram emot är underbart om du frågar mig. Att få packa, planera och drömma sig bort! Åh, som jag längtar efter att få detta gjort!

… Baka! Tyvärr har man bara ett visst antal timmar på dygnet, men hade jag haft ett par över så hade de gått till bakning! Det är så avkopplande att knåda, kavla och spritsa alla möjliga idéer. Och gott är det!

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons