Äter ost som tröst, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Äter ost som tröst,

​Super mycket bloggande kan jag inte skryta om att det blivit idag. Det blev sjukhusbesök för att jag var klantig, skar i en fralla och det gick igenom lite för snabbt. Mamma var här på 2 röda och jag åkte till vårdcentralen. Det behövdes som tur var inte sys, men rengöras, tejpas och plåstras om. 

När jag kom hem var Elise redo för att sova middag och jag fick pluggat en halvtimme ifred. Det är en skit svår kurs den där matte 3b/3c. Jag fastnar titt som tätt och trodde att matte var min grej, men har gång på gång blivit motbevisad av en bok med några siffror i. Imorgon tar jag nya tag, men just nu ligger jag redo för att sova i sängen. Ska bara trötta ut damen här hemma också så att vi båda kan träffa John Blund en stund .. 

Hoppas ni haft en underbar dag <3 Kram. 

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons