Paulúns superflingor special, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Paulúns superflingor special,

God morgon!

Elise har börjat drömma mardrömmar eller något under natten vilket gör att jag en gång om natten får försöka trösta henne och sen lägga henne bredvid mig i sängen. Inget undantag inatt heller. Jag tror att det är mardrömmar iallafall, även om gråtet låter lite mindre hysteriskt än vid just drömmar.

Vi kom i säng strax efter 21 igår och Elise kröp runt och mös i sängen tills hon blev så trött att hon somnade. Jag var vaken till 22:30 innan jag kände att det räckte och somnade jag med. Jag fick skickat iväg lite mail och kunde jobba klart innan jag knoppade vilket alltid får mig att kunna slappna av lite extra.

För ett par dagar sedan fick vi hem Paulúns Superflingor special och imorse fick vi äntligen testat dem. Flingorna har smak av hallon/tranbär och är faktiskt rätt så goda! Nu hade jag mjölk med min, men jag kan tänka mig att de är godare med fil eller yoghurt. Elise har tjuvstartat i veckan och tyckte att de passade bra som mellanmål – super!

Idag är det löning och det vankas ett par timmar på stan. Vad ska ni hitta på?

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons