Göteborgsmamman

Nytt till köket – keramiska knivar,

Jag stod i köket imorse och skulle skära upp lite grönsaker till frukosten. Jag har länge tänkt att jag skulle samla ihop alla våra knivar och bara gå iväg till närmsta knivkunniga slipare. Nu känner jag att latheten har kommit ikapp och knivarna har blivit lite tråkiga i skaftet vilket ger mig en perfekt anledning till att köpa nya istället.

Så jag började googla och läste ganska snabbt att keramiska knivar är det man skall ha. Jag kom över de här knivarna och insåg att de passade mig perfekt – stilrena och snygga till vårat enkla kök.

Bladen på dessa knivar är tillverkade av zirkonium oxid – ett avancerat material som är slitstarkt, väger lite och är 50% hårdare än stål. Jag hade nästan kunnat skära i sten om det skulle behövas! Keramiska knivar rostar inte, färgar inte och smaker/lukter fastnar inte vilket gör dem väldigt hygieniska. Handtaget är av gummi och handtaget ergonomiskt utformat.

Just nu har de även rea vilket gör det till det perfekta tillfället för mig att slå till.

Vejbs keramiska knivar hittar ni här.

​I samarbete med Vejbs keramiska knivar. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.