Charlotte Perrellis gravidbok, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Charlotte Perrellis gravidbok,

Good morning sunshines!

Elise sov till 8:45 idag, och nog för att vi la oss runt 22 så var det ändå skönt att hon ville ge sin mamma lite sovmorgon. Nu har vi precis tuggat i oss frukost och är redo för dagen.

Dagens schema är fullspäckat och det blir inte många minuter över till att bara vara. Först ska jag ut till mamma vid 12, sen är kalas vid 16 och sen besök här hemma ikväll. Jag ska försöka boka in en frisörtid också så att jag får fixa mitt skatbo. Ska klippa av en del slitet och färga bort utväxten och kanske göra det lite ljusare. Något måste hända nu inför hösten :) 

Charlotte Perrelli sitter och pratar graviditet på Nyhetsmorgon nu. Att det inte ska vara någon dans på rosor och att missfall i stort sätt är lika vanligt som att allt ska gå vägen. Hennes bok innehåller allt som hon själv inte kunde hitta i andra böcker när hon själv var gravid – utan filter. In och lyssna om ni har möjlighet :) 

Glöm inte veckans tävling som avslutas ikväll! 

Kram

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

    1. goteborgsmamman

      Jag hade absolut kunnat tänka mig att köpa den, för om jag såg rätt så är det även lite träningstips i. Men nu känns det lite sent för min del – då har hon ju andra träningsböcker, haha 😊

    1. goteborgsmamman

      Jag hade absolut kunnat tänka mig att köpa den, för om jag såg rätt så är det även lite träningstips i. Men nu känns det lite sent för min del – då har hon ju andra träningsböcker, haha 😊

Annons