Ensamma veckan, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Ensamma veckan,

God morgon,

Nu har de satt sig i bilen. Yes, de – inte jag. Igår kväll kändes det som en väldigt dum idé att åka med en nyvaken Elise i bilen först 3 timmar och sen också ensam 3 timmar hem, så mamma körde dem till Köpenhamn istället. Tanken är att jag ska hämta nästa vecka istället. Nu hoppas jag den här veckan går fort.

Idag har vi desto mindre planerat. Jag ska åka till mormor en sväng tänkte jag, men efter det så är det mindre planerat. Imorgon fyller Fredricks brorsbarn år så då ska vi på kalas. Jag har fortfarande inte köpt present. Vad köper man till en fotbollsintresserad kille på 10 år?

Nu ska jag ta en kaffe, städa lite och sen åker vi.

Ha en skön förmiddag!

Kram

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

    1. goteborgsmamman

      Hahahaha, jag har alltid läst ditt namn som "mamma i Thailand" – snacka om blind! Han kommer från Sveriges mest fotbollstokiga familj så han har ju årskort och grejer redan .. Annars hade det ju varit super! Vi bor mitt i smeten – Vasastan. Nu när jag förstår att ni bor närmre än Thailand – var håller ni hus? 😊 Kram

    1. goteborgsmamman

      Hahahaha, jag har alltid läst ditt namn som "mamma i Thailand" – snacka om blind! Han kommer från Sveriges mest fotbollstokiga familj så han har ju årskort och grejer redan .. Annars hade det ju varit super! Vi bor mitt i smeten – Vasastan. Nu när jag förstår att ni bor närmre än Thailand – var håller ni hus? 😊 Kram

Annons