v 31 Andra barnet – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

v 31 Andra barnet

I lördags gick vi in i vecka 31, och helt plötsligt känns förlossningen så himla nära! Det känns så overkligt att Elise ska få en syster, att jag ska börja amma på nytt, vi ska bära upp babykläderna igen, men största förändringen: jag ska inte få behålla min shoppingkorg på vår vagn! Haha. Skämt åsido, men hur ska jag komma emellan alla dörrar med en dubbelvagn?

Den lilla tösen i magen är nu ca 40 cm och väger runt 1,7 kg. Snart är organen färdigutvecklade och lungorna är de som behöver mest tid på sig att bli klart. Hon tittar när hon är vaken och har stängda ögon när hon sover.

Mamman då? Man kan sova sämre under den här tiden, vakna ofta och har lite svårare att koncentrera sig. Be din partner om massage och börja prata push-present redan nu ;)

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

  1. louisemjonsson

    Hej! Vore super snällt om du ville kika in på min blogg och kommentera vad du dras till när det gäller bloggar. Vad gillar du att läsa om? Eller är du en sådan som bara kollar på bilder? Kom gärna med förslag! 😊 Kram

Annons