Äntligen hemma, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Äntligen hemma,

Det är en lång utandning som går genom min kropp just nu. Jag har kommit hem och varken jag eller bebisen var i någon större fara.

När jag gjort ultraljudet – som inte visade någon propp eller annat konstigt – så fick jag åka tillbaka till specialförlossningen. Där gick vi igenom ultraljudet och läkaren sa att åderbråcken med största sannolikhet skulle försvinna efter förlossningen. Blev de större/värre så skulle jag komma tillbaka – då kan man ge blodförtunnande för att minska, och i värsta fall operation, men det sista var inte aktuellt.

Jag märker att bråcken syns mer när jag ansträngt benen, när jag varit igång en stund, och läkaren tipsade om att lägga benen högt när jag kunde och tipsade mig om en kräm och stödstrumpbyxor. Så vi testar och hoppas på det bästa :)

Vi ska sätta oss på något fik och ta en kaffe i solen jag, Fredrick och Elise. Hur trött jag än är så känner jag att familjetiden alltid kommer först om jag får bestämma.

Vad har ni för er idag?

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons