10 sorters kakor, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

10 sorters kakor,

God kväll!

Jag har precis lagt Elise efter att vi suttit och löst korsord i nästan en timme. Hon tyckte att det var roligare med russin och kex så jag fick kämpa på själv. Jag har köpt en korsordstidning som ska vara lätt, men som är supersvår vilket gör att jag fastnar HELA tiden och får fråga min korsordsnörd till sambo om hjälp. Nästa gång ska jag köpa barnversionen.

Idag har det varit 1-årskalas för alla barnen i min stora mammagrupp. Vi träffades under graviditeten för mer än 1 1/2 år sedan och nu fyller våra små redan 1 år. Det är galet. Vi hade 10 sorters kakor och 1 tårta. Herregud vad mätt jag är fortfarande. Hon som skulle tagit med vår enda nyttighet (frukt) hann inte och tog med sig bullar istället, haha.

Jag är supertrött och väntar bara på att Fredrick ska stiga innanför dörren. De har haft kick-off på jobbet så det blev en senare kväll idag. Så fort han kommer in så går jag och nanar bredvid vår underbara dotter. Gud så mycket kärlek det finns till denna lilla människa.

Sov gott hörrni!

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons