Biverkningar 1-årsvaccin, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Biverkningar 1-årsvaccin,

Idag önskar jag att det var helg så att vi var två vuxna hemma.

Igår kväll fick Elise sitt 1-årsvaccin på BVC. Vid 17-tiden får hon feber som vi mäter till 39,5. Hon får en alvedon. När jag kommer hem igen 2 h senare är febern upp på 40,3 och vi blir rådda att åka in till jourcentralen. De kollar henne och helt plötsligt är febern nere på 38,8. Vi åker hem.

Under hela natten har hon gnytt och gnytt och gnytt .. Druckit hinkar med vatten och pytte pytte lite välling. Imorse vaknade hon vid 9:45 och fick en sipp vatten och lite mat. 1 1/2 h senare spyr hon i soffan.

Detta är vanliga biverkningar enligt nätet, men jag tycker så synd om henne. Jäkla vaccin.

Nu ska vi mysa ner oss igen. Hoppas ni mår bättre än oss där ute. Och tack Göteborg för att du ger oss regn en sån här dag!

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons