Snurriga måndagen, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Snurriga måndagen,

God morgon!

Jag sitter här och klunkar stora munnar av mitt kaffe under tiden Elise leker rövare. Hon har någon typ av överskottsenergi här och hoppar runt i soffan och försöker mata Emmy med allt möjligt. Ingen ro, ingen vila, haha!

Igår åkte vi ner till havet och spenderade antagligen sommarens sista soliga/varma helgdag där nere. Fredrick badade, men jag tyckte det var lite för blåsigt för att jag skulle kunna njuta nära jag väl kom upp. Kanske har blivit en badkruka? Vi beställde med oss varsin sallad och njöt till fullo. Efteråt hälsade vi på svärföräldrarna innan vi åkte hem och slängde oss i soffan.

Jag fick precis en smspåminnelse om att jag hade ett paket att hämta ut. Det hade jag helt glömt av! Jag måste även skicka in mitt nya moderskapsintyg – det hade jag inte en tanke på! Amningshjärna i förtid .. ?

Dags att börja dagen!

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons