7-minuters träning, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

7-minuters träning,

God morgon på er! (god morgon och god morgon – klockan har precis slagit 11..)

Igår kväll var vi och åt på en turkisk restaurang här i Göteborg, Tara’s på Södra vägen. Kan verkligen rekommendera den – vi äter där så fort vi får chansen att skämma bort oss själva lite. Jag åt mixad grilltallrik med lamm, nöt och kyckling, Fredrick åt kyckling.

Min syster kom och tog hand om Elise medan vi unnade oss god mat. Elise somnade dock efter en halvtimme så det blev en kortare mysstund, haha.

Nu på morgonen drog Fredrick iväg på cykling redan vid 9 och sen dess har vi ätit frukost och tränat här hemma. Ett annat tips blir därför en app där du tränar ett varv på bara 7 minuter. Den heter “7 MWC’ och är tydligen utformad så att de byggt övningarna efter varandra för att de ska ge så mycket som möjligt. Grym app och man behöver ingenting. Använde den mycket när vi precis fått Elise och jag inte hade chansen att komma till gymmet så ofta. Jag brukar köra 3 varv och i vanliga fall lite spinning efteråt, men idag fick 3 varv på 21 minuter räcka.

Idag finns inga planer! Vi får se vad vi hittar på :)

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons