Kaosdagen deluxe, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Kaosdagen deluxe,

Jag kan inte fatta att vi suttit inne en hel solig dag, men när vi vid 11 bestämde oss för ett besök i parken slutade det i katastrof.

Emmy behöver rastas och vi pallrade oss upp till Vasaparken så att Elise kunde få gunga samtidigt. Vi kommer upp dit och parerar mellan dagisbarn och någon asiatisk ritual innan vi kommer upp. Jag parkerar vagnen i backen och tar upp Elise. Emmy springer omkring och är alldeles ivrig efter att hitta en pinne som jag kan kasta till henne.

När jag precis är på väg att sätta ner Elise så skriker Emmy till otroligt högt och springer omkring – hoppandes på 3 ben. Hon fortsätter skrika vilket smittar av sig på Elise som inte förstår vad som händer och gråter när hon hör Emmy. Emmy i sin tur flyger upp i min famn. Jag tar ner henne och upp med Elise. Det måste ha sett för roligt ut. Jag sätter ner Elise i vagnen igen och går tillbaka till Emmy. Plötsligt ser jag att i bjälken som omringar lekplatsen så kryllar det av vad jag tror är jordgetingar.

Väl hemma igen svullnar Emmys ben upp till dubbla storleken och jag rådfrågar Blå stjärnan och Västra Djursjukhuset över telefon. En tycker att jag ska komma in med henne, den andre att jag ska låta bli.

Svullnaden gick dock över efter någon timme. Stackars liten.

Mamma kom hit under tiden ifall vi skulle behöva åka in med Emmy, men det blev en mysstund istället och jag fick chansen att fixa iordning Elises pärm med alla papper man får från höger och vänster.

Snacka om lång historia kort-lång. Vi har inte kommit ut sen mamma åkte vid 13:30 och nu sover Elise middag. Sååå… Inspire me. Vad har ni gjort idag? Förhoppningsvis ska här badas i sjön ikväll iallafall :) !

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons