Cykelvasan 2015, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Cykelvasan 2015,

God morgon!

Då var vi äntligen hemma igen.
Jag har sovit fruktansvärt dåligt inatt med en bebis som ville dela vår 210×210-säng med mig inatt. Jag fick 5 cm på kanten.

Vi hade en otroligt bra tripp upp till Sälen och man blir ju minst sagt själv sugen på att cykla när man ser alla tighta trikåer och färgglada hjälmar. Det är något speciellt med att vara så insatt i en sport och kunna (om än omedvetet) allt om vad man ska ha och inte ha. Lovar att skriva en lista senare – ni kommer inte tro att det är sant, haha.

Vi sov 2 av 4 nätter i svärföräldrarnas husbil. Det gick okej med tanke på att Elise var med och fick sova i en hemmagjord bädd på golvet vid vår säng.

Sen hände något magiskt. Fredrick kom över en stuga som var betald men som inte kunde nyttjas av killen som hyrt den. Den här stugan hade 14 bäddar + 2 barnsängar, bastu, vinkyl, enormt kök, brasa, enorm tv, världens längsta soffa, torkskåp, tvättmaskin – jag kan fortsätta hela dagen. Vi hamnade i himmelriket! Jag älskar att campa, men blev glad över att Fredrick också kunde få lite mer sömn innan loppet.

Hursomhelst körde han in på samma tid som förra året vilket är helt grymt med tanke på att han startade långt bak i tävlingsled och att banan är omdragen till det svårare. Långt bak i ledet innebar att när startskottet går så går det för alla i tävlingsklass samtidigt, alltså inte på chipets tid över start. Detta förlorade han 2 viktiga minuter på för att det gick så långsamt fram.

Nej, det här var en bra helg. Fredrick vann ett par Oakleyglasögon i deras tält också – det var han nog gladast över, haha. 

Nu har pappan i familjen åkt iväg på sin första jobbdag efter 9 veckors semester. Vart tog tiden vägen? Jag och Elise inväntar mormor vid 12 och sen ska jag iväg på vaxning 14:30.

Vad gör ni idag? Har ni cyklat?

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons