Ryggvärken from hell, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Ryggvärken from hell,

God morgon!

Jag och Elise ska snart slänga in oss i bilen och åka upp mot Marstrand. Fredrick har redan satt sig på cykeln och är på väg dit på egen hand. Bra när man tar tillfällena i akt och passar på att få till den där viktiga motionen tycker jag!

På tal om motion och träning så var jag på ett skivstångspass igår. Jag har inte tränat på jag vet inte hur länge, och visst känns det idag. Jag kan inte gå typ. Träningsvärken i ryggen är olidlig och det känns nästan som om jag är på väg att föda när jag andas. Det hoppas vi inte, haha. 

Igår lagade vi chili con carne till middag och precis innan alla de starka kryddorna lades i så tog jag ut lite köttfärs till Elise. Det och lite ris ska hon få till lunch – håll tummarna för att hon gillar det!

Har ni några planer för dagen? Har ni sol där ni är? 

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons