Att ha tid för varandra, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Att ha tid för varandra,

Hej på er!

Vilken helg! I lördags åkte Elise till mamma och spendera hela dagen där och sen sov hon över tills söndagen. Tanken var att jag och Fredrick skulle cyklat i lördags, men ärligt talat så var det ingen av oss som orkade mecka oss iväg när dagen väl var där. Hursomhelst så sov Elise borta ändå och vi gick ut och åt en spontan middag på stan. Det var skönt att komma ut, men lika skönt att komma hem. På något sätt är det ändå svårt att ta ett par extra andetag när man kan och här kan man tro att vi tog extra tid till att mysa, kyssas, hångla, skåla och ligga. Fel. Vi låg i varsin soffa större delen av kvällen och bara tog det lugnt. När Fredrick slog över till Eurosport för att se sammandraget av Giro de Italia, så somnade jag 15 minuter.

Vi bytte rum och la oss i sängen för att kolla vidare på filmen vi hade pausat. Efter 20 minuter bönade och bad (typ) Fredrick om att vi skulle sova.

Jag såg att Blondinbella skrivit om det här med egentid för varandra. Än så länge har ju bara jag och Fredrick ett barn, men trots detta sover vi i olika rum. Han sover så fruktansvärt dåligt att han väcks av Elise andetag i princip, och ska han mäkta med att jobba – ja, då är det bättre om han får en bra natts sömn varje natt. Det gör inte mig någonting – vi visar varandra uppskattning ändå och det har inte påverkat oss ett dugg. För let’s face it – jag hade också velat sova om det var jag som jobbade.

Vad har ni gjort i helgen?

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons