En stund i solen, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

En stund i solen,

Hej på er!

Jag kan knappt tro att det är sant. Elise vaknade 9 imorse (somnade 22-mat 01- och vaknade 09 igen! men man ska inte ropa hej har jag hört, haha) och sen lekte vi till klockan var 14. Hon ville verkligen inte somna utan bara mysa och vara nära.

När klockan då slog 14 så tog jag på mig kläder (kläder att göra stan i alltså – jag har hört att kalsonger och tshirt inte är lagligt i folksamlingar?) och lade ner Elise i vagnen. Hon somnade innan vi ens kommit utanför dörren. Jag packade med en bok och gick förbi affären och köpte sallad, sen satte vi oss i solen i parken en liten bit härifrån. Där satt jag och läste (och åt) i 1 h. En hel timme! Inte för att hon brukar sova korta stunden, men hon brukar iallafall vakna efter att vagnen stått still en stund. Men där satt jag med min bok och bara njöt.

Nu är vi hemma igen och inväntar pappa (Elises pappa då alltså). Han har varit ute och cyklat sen 10 imorse så har vi tur så vill han ha en lika lugn kväll som oss :) Känns som om vi är något mellansteg mellan att ha krökat som tokar på valborg och att faktiskt ha en sofistikerad grillning med andra barnfamiljer. Detta året ska vi inte göra någonting :)

Vad ska ni göra denna Valborg?

IMG_9216

 

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons