Gabriella Joss

Kvällsrutiner

– Innan jag lägger mig så tvättar jag alltid bort sminket jättenoga! Först rengöring och sedan ansiktsvatten. Efter det smörjer jag in noga med ansiktskräm.

– Nu på hösten och vintern smörjer jag även in kroppen innan sovdags då jag är så himla torr!

– Jag går alltid en runda i lägenheten och städar upp. Lägger alla saker på plats och ser till så att det är rent och fint. Jag får inte ro i själen om det inte är städat när jag går och lägger mig. Vill vakna till ett rent och snyggt hem.

– Att rycka i dörren innan jag ska sova sitter i sedan jag var yngre. Jag dubbelkollar alltid att vi har låst ytterdörren då det känns så viktigt för mig att vi är trygga nattetid.

– Är spisen och ugnen avstängd? Det måste jag alltid kolla innan jag ska sova.

– När jag väl ligger i sängen så skrollar jag igenom mobilen. Jag kollar igenom instagramflödet och kikar in på alla bloggar jag följer.

– En pratstund med F känns självklar innan vi släcker. Vi pratar igenom dagen och dagen som ska komma. Pratar igenom planerna vi har för nästkommande dag och pussar varandra godnatt.

14341888_10210504127660790_555793644_n

Utomlands såg rutinerna helt annorlunda ut. Vi såg på serier halva nätterna (Walking dead) och det fanns ingen ugn att ha koll på =)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Jag är likadan! Måste alltid kolla spis, ugn och dörr ? finns såklart nätter man varit så trött när man lagt bebis att man glömt och det har ju gått bra ändå ? gillar att läsa din blogg, man får mycket inspiration! Kram