Gabriella Joss

Hej fina vänner!

Och god morgon på er!

Mår ni bra? Jag mår bra men känner mig lite ”febrig” i brösten. Knölig är jag också trots att jag handpumpar och pumpar och värmer osv. Tror inte att jag lyckas få ut all mjölk ändå tyvärr. Och så sinar mjölken allt mer också! Har kvar mycket men absolut inte som innan jag åkte. Vi får se hur det går och hur det blir med amningen när jag kommer hem. Jag tar det lite lugnt idag iallafall. Känner att det kommer att bryta ut värre annars..

Update hemifrån: Jason var lite, lite ledsen första natten och vaknade ett par gånger (då fick han mjölk som jag pumpat ut innan och fryst ned) men har sedan sovit hela nätterna  från cirka 21.00 till 06.00. Han har ätit en stor portion mat innan läggdags och sedan klarat sig på den hela natten utan att bli hungrig. F är så himla duktig! Trodde att det skulle vara värre kvälls/nattetid men det har gått hur bra som helst. Pratade med dom nyss och Jason satt och åt frukost och blev så glad av att höra min röst på högtalartelefonen. För mig kom lyckotårarna när jag hörde honom jollra och prata. Han har börjat testa sin egna röst massor nu och skriker ”oooo” och ”aaaa” och ”iiii” och testar sig fram med olika ljud. Det är hur gulligt som helst.

Igår hade jag svårt att somna för att jag tänkte så mycket på honom. Låg vaken till långt efter midnatt och tänkte på familjen och att vi är så långt bort. Jag saknar verkligen mitt lilla barn. Det gör nästan fysiskt ont från stund till stund. Så ja, det var en rätt känslosam natt för min del. Gissar på att det inte är den sista. Det är tur att vi gör så mycket kul här om dagarna och att tiden går fort. Är så glad över att få vara här! Hoppas på att få massor av sol idag.

Önskar er en toppen dag så hörs vi lite senare. Kram!

14348831_10210480903000188_180170418_n

Igår fick jag fina fransar av Emelie innan läggdags. Hon är ju utbildad och har egen salong och hade med sig så att hon kunde göra mig fin. Saknar att få fint hår och fina fransar hos henne som när jag bodde i Göteborg. Ska visa er resultatet lite senare =)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    En sak som funkade på mig då jag fick knölar i brösten var att först försöka hand mjölka lite och sen trycka på den knöl som va hård så mjölken sprutade ut tills knölen blev tom. Det är ju flera mjölkkanaler i bröstet och varje knöl gick till en kanal. Tillslut försvann knölarna ? om du förstår vad jag menar haha. Låter lite konstigt ?

  2. Isabelle

    Hej fina hur sitter aim’n kläder på är dom små i stolek? Har även svårt att bestämma mig vilken av dom jag ska beställa skulle du kunna tipsa mig om ngn snygg

    1. gabriellajoss

      Tycker alla är SÅ snygga så kan tyvärr inte bestämma mig heller, haha.. Dom är normala i storlek tycker jag, kram

  3. Åsa

    Förutom värme runt brösten och allt vad pumpning heter så duscha varmt rakt på brösten och massera massera massera…runda massagerörelser mot bröstvårtan om du förstår. Så knölarna kan minska och mjölken komma ut. Lycka till 🙂

  4. Cissi

    Prova tänk på Jason eller ta fram bilder, sätt dej tillbaka i tankarna på upplevelsen under förlossningen medans du pumpar . Då brukar brösten släppa till åh du kommer känna att dom blivit tömda .. När jag hade de svårt åh pumpa ur så kom de kanske 30-40 ml men fick sen tipset att kika bilder , tänka på förlossningen osv så man släpper på bromsen typ åh då helt plötsligt kunde jag pumpa 125 ml på ett bröst åh kände hur jag verkligen hade tömt bröstet då 🙂 kan ju va värt ett försök iaf ?

  5. Diana

    åh det kan verkligen göra fysiskt ont när man saknar de, det är skumt det där men så är det. Hoppas allt löser sig snart med knölar och allt. Rolig bild 😀 Ha en fin dag denna tisdag