Gabriella Joss

En ”JAG”dag

Om jag hade haft en ”Gabriella-dag” så hade den fått se ut såhär:

– Jag skulle starta dagen med en lång sovmorgon. Hade sovit till 10 eller 11.

– Till brunch hade jag önskat pannkakor med massor av goda tillbehör och lyxiga smoothies. Gärna något i hotellfrukost-stil fast enbart med saker som jag älskar att äta. Mums! Detta goda hade jag önskat att dela med min familj.

– Ett träningspass där jag får vara helt själv på gymmet hade stått på schemat här näst. Ibland kan jag tycka att det är lite jobbigt med för mycket människor omkring. Kö till maskinerna och folk som tittar på en när man tränar. Så ja, gymmet hade fått vara tomt och jag hade kört ett benpass eller tränat magen. Mina favoriter!

– Efter träningen hade jag lagt in mig själv på SPA, haha.. Fixat mig från topp till tå. Inte bara för utseendets skull utan mest för att jag blir SÅ avslappnad av att bli ompysslad på salong. Allt från hår till naglar, fransar, fötter, ansiktsbehandling.. Hade gjort allt!

– Här hade jag mött upp familjen för att göra något roligt. Kanske ta en lång promenad eller äta god middag tillsammans. Busa i en lekpark med Jason eller möta upp vänner och umgås allihop.

– På kvällen har vi läst bok ihop för Jason och när han hade somnat så hade jag och F dukat upp med massor av gotta och kollat på film. Jag hade också önskat ett badkar så att vi efteråt hade kunnat ta ett långt och härligt bad ihop. Det kommer jag ihåg att vi gjorde förr när vi hade ett badkar. SÅ mysigt och avslappnande.

– Sista punkten på min lista hade varit att få gå och lägga sig i nybäddade sängkläder. Det är bland det bästa som finns tycker jag. Speciellt när man har tagit en lång dusch eller ett bad.

Hur hade DIN dag fått se ut om du hade fått bestämma ett helt eget upplägg för den? Berätta gärna =) 

10726513-10204984064382658-1060314435-n-1

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Jag hade gått upp tidigt för att åka iväg på min första agilitytävling tillsammans med min tränare och massa andra från klubben. Sen hade vi hjälpt varandra med hundarna och allt på tävlingen. Jag skulle tävla och det skulle vara superkul, sen glad och nöjd på hemvägen! Kanske inte låter kul för andra men för mig skulle det vara himla roligt:) Kram!<3

  2. Lisa

    Åh det lät som en toppendag 🙂 <3

    Om jag hade fått bestämma min drömdag så hade den sett ut så här:
    En ledig dag mitt i veckan, sova länge, äta frukost på café, då hade jag valt amerikanska pannkakor, färskpressad apelsinjuice och varm choklad med grädde 😀
    Sen hade jag gått och kollat i affärer, tagit en fika..
    Helst hade jag haft sällskap av min sambo och dotter..
    Sen gått på bio eller liknande och ätit middag på stan..
    Efter det åkt hem och slappat i sängen framför tv:n..