Fruwallen

Annons

Murarna är snart jämnade men vissa hinder kommer alltid finnas kvar

Måndag igen- ett påhitt i egen klass! Denna toppade inte en av de värsta men sållade sig till dem! Ge mig styrka!!!

Men valde att även se det bra med dagen- veckan e igång. Glädjen i Malcolms ögon när 2 töser bjöd honom på kalas från hans nya klass ( gjorde ont i mig när jag insåg att han kanske inte skulle kunna gå- men jag löser det, för pågen ska på kalas). Wow mamma helt ny och redan bjuden på kalas- var det sista han sa när vi skildes åt i morse.När vi skulle gå hem idag- såg jag på Mackan att han samlade mod när Han vände på klacken och ropade till sig en tös. Leendet han hade när han mötte mig gick inte att ta fel på. Jag frågade vad de pratade om. Med plirande ögon – jag sa ju att jag skulle ordna en fjälla idag!! ( där stod jag förvånad att han tog den som han haft hela tiden innan tillbaka) jahaja sa jag och log❤ min Mackan han kan tjusa fjällorna han.

Haft en underbar helg med min familj och vänner. Festen planerades och protokollfördes. I  söndags bestämde vi oss för att åka skridskor. Då fick jag svälja stoltheten- sedan min nackskada jag fick för 7 år sen går jag inte nära isen, det har lett till att pågarna inte åkt skridskor direkt. Jo förra vintern hos vännerna i Halmstad. De har tjatat länge och nu gjorde våran Mr M det möjligt. Så kul de hade😍Idag pratade pågarna fortfarande om det- när kan vi göra det igen mamma?! Jag kom på mig själv att jag för första ggn på så länge inte bara gladdes åt mina pågar utan med dem❤❤❤

Nu lyssnade jag på förnuftet och la mig i sängen – den e kall och ensam. Hatar måndagar😔! Hatar känslan av att vara trött men inte kunna somna för man har vant sig dels vid att flabba med ngn på kvällen och dels för det är ngn där som värmer hela tillvaron. 

Nä ska ligga en stund och sortera dagens händelser och känslor. Inse att jag rivit nästan alla murar som behövdes. Samtidigt inse att vissa hinder kommer jag nog inte förbi när det gäller mig själv.

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Min man han kan

Inte varje morgon man går ner i ett nystädat kök och möts av ett florsockerhjärta med hallonsylt!

Min man han kan❤

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Skatten är funnen 

Mycket ordning i skalle och på pränt idag! Ändå så mycket kvar att tänka på för att kunna somna. Kroppen sa till mig att lägga sig- jag löd men skallen tar ett tag till! Längtar till imorgon💪🏻💪🏻💪🏻 ska kolla på en rolig grej. 

 Ni vet hur mycket jag älskar Herregud &Co 

Idag kom denna bilden i deras flöde på Facebook – klockren för mig! Min kärlek Mr M och pågarna


Godnatt vänner

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Sömnlös och ensam

Kl är 04:00 ger snart upp att sova- sover själv så har bara blivit ngn timme. Är man van vid att ha ngn vid sin sida nästan varje dag under ledigheten så känns det när verkligheten och vardagen kommer ikapp. 


Så ja jag är ganska kär och galen. Kärleken ändrar sig i etapper och det jag känner nu som jag aldrig kunde drömma om att våga känna igen – det gott folk det är en känsla av ”så rätt, så underbart”! 

I övrigt ska jag på läkarbesök idag och efter det planera min fest med mer finstilta detaljer- snart är det dax!!! 

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Måndag och lovet fortsätter 

Efter ett jobbiga dagar förra veckan slutade veckan på topp. Släktkalasande och 14 års partaj hos våran Elin. Vem vann alla lekarna jo mitt lag och jag!!! Haha jag är ingen tävlingsmänniska.😂😂😂💪🏻💪🏻

Sitter och kämpar med mitt kaffe- misstänker en saftig magkatarr som ställer till det för mig. Men varför jag blir så yr och illamående det är en annan femma. Får kolla blodsockret igen väl. Men men jag lever så det är inte hela världen. I helgen skrattade mina barn- fine det gör dem ofta men ni vet sådär hjärtligt så man blir sådär varm i mammahjärtat. När man ser lyckan i deras ögon, när man ser lugnet i deras ögon. I ögonen sitter själen i allafall tror vi det hemma hos oss. Det gör att Louise hittar tillbaka till lugnet och kanske orken igen. Mer än ork att ta sig igenom en skolvecka. Vi får se på torsdag är det dax för pågarna att kämpande ta sig till skolan igen. Mackan ser fram emot det- Melwin nja men det ska nog gå bra med lite kamp och styrka och det besitter vi så vi vet vad vi snackar om.

 Alltså jag glömde fota i helgen igen- vet inte vad det är med mig!!!! Börjar komma ur form😂

Strax väcka pågarna så vi kommer in i rätt ruljans igen. Hej vardagen! Kul att se dig ( not)

Oavsett så ler jag ni vet sådär med hela mig. Fick höra igår att jag strålade igen❤ fick en kram så innerlig och hjärtlig och en person som sa så fina saker till mig och om min lilla familj. 

Nedanstående beskriver mina känslor oerhört bra ( bättre än ingen bild alls😂)
Annons
Kommentera (0)

Kommentera