Fruwallen

Murarna är snart jämnade men vissa hinder kommer alltid finnas kvar

Måndag igen- ett påhitt i egen klass! Denna toppade inte en av de värsta men sållade sig till dem! Ge mig styrka!!!

Men valde att även se det bra med dagen- veckan e igång. Glädjen i Malcolms ögon när 2 töser bjöd honom på kalas från hans nya klass ( gjorde ont i mig när jag insåg att han kanske inte skulle kunna gå- men jag löser det, för pågen ska på kalas). Wow mamma helt ny och redan bjuden på kalas- var det sista han sa när vi skildes åt i morse.När vi skulle gå hem idag- såg jag på Mackan att han samlade mod när Han vände på klacken och ropade till sig en tös. Leendet han hade när han mötte mig gick inte att ta fel på. Jag frågade vad de pratade om. Med plirande ögon – jag sa ju att jag skulle ordna en fjälla idag!! ( där stod jag förvånad att han tog den som han haft hela tiden innan tillbaka) jahaja sa jag och log❤ min Mackan han kan tjusa fjällorna han.

Haft en underbar helg med min familj och vänner. Festen planerades och protokollfördes. I  söndags bestämde vi oss för att åka skridskor. Då fick jag svälja stoltheten- sedan min nackskada jag fick för 7 år sen går jag inte nära isen, det har lett till att pågarna inte åkt skridskor direkt. Jo förra vintern hos vännerna i Halmstad. De har tjatat länge och nu gjorde våran Mr M det möjligt. Så kul de hade😍Idag pratade pågarna fortfarande om det- när kan vi göra det igen mamma?! Jag kom på mig själv att jag för första ggn på så länge inte bara gladdes åt mina pågar utan med dem❤❤❤

Nu lyssnade jag på förnuftet och la mig i sängen – den e kall och ensam. Hatar måndagar😔! Hatar känslan av att vara trött men inte kunna somna för man har vant sig dels vid att flabba med ngn på kvällen och dels för det är ngn där som värmer hela tillvaron. 

Nä ska ligga en stund och sortera dagens händelser och känslor. Inse att jag rivit nästan alla murar som behövdes. Samtidigt inse att vissa hinder kommer jag nog inte förbi när det gäller mig själv.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!
Kommentera (0)

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.