Fru Thomsen – Livsstil och Familjeliv
Fru Thomsen

Fru Thomsen

Annons

Regnoverall och Heja Sverige

Inlägget innehåller annonslänkar

Hoppas din helg varit bra så här långt. Har du några planer för helgen? 🙂

Vi har varit iväg och köpt madrass och nya sängkläder till Melody, för idag så byter vi bort spjälsängen till en växasäng istället. Känner att det är dags att hon får byta, så det ska bli intressant och se vad hon kommer tycka om det 🙂 Kommer att återkomma med uppdatering hur de första nätter blir för henne och då även en bild på sänghörnan.

Handlat mat har vi gjort, för imorgon kommer mina föräldrar på middag. Sen fick jag hämtat ut också en regnoverall som jag beställde till Melody. Hennes nuvarande regnkläder är fodrade + från då hon började på förskolan förra året. Så nu var det dags för nåt nytt inför blöta utelekar. Hon har haft tvådelat, men kände att en regnoverall bör underlätta påklädningen vid regnväder 🙂

Väldigt fin är den och jag beställde från Boozt för nedsatt pris i märket Ticket To Heaven. Den är verkligen söt med blommor på!

Nu väntar vi på att få följa fotbollsmatchen mellan Sverige och England. Varken jag eller Nico är sportintresserade, men nu känner vi att vi vill titta. HEJA SVERIGE!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Grattis vår älskade 9 åring

isabelle 9 år

Våran onsdagsmorgon började med att överraska Isabelle med att väcka henne med en frukostbricka och en av presenterna på sängen ♥

Kan inte fatta att vår Isabelle är nu 9 år gammal 🙂

Vi har en varm och mysig dag framför oss. Ska försöka njuta av solen så mycket det går och i eftermiddag ska jag laga Bananoffee Pie och våfflor, för det har Isabelle önskat sig på sin dag. Barnens farmor kommer i samband med att Nico kommer hem från jobbet och då ska vi fira Isabelle lite ytterligare!

Mina föräldrar hade med sig present när dem var här och hälsa på sist, så hon fick lite i förtid utav dem.

I paketet hon fick av oss nu på morgonen var en ny baddräkt och med kortet fick hon 100 kr, men oturligt nog så var den lite för stor *ops* så jag kommer returnera den och hon har fått välja ny som jag nu har beställt till henne istället (den hon fick fanns inte kvar online). Fast hon valde en tvådelad som hon tyckte var fin istället.

Kan ju säga att köpa presenter till tjejer i den åldern är verkligen inte lätt 🙂 Igår efter jobbet så köpte vi till henne och det som hon kommer få sen idag är bäddset med Marcus och Martinus och en fin maxiklänning och nagellack i 3 färger.

Ska nu äta klart min frukost, läsa lite bloggar och sen ge mig ut i solen och ev vill barnen bada så dem håller mig sällskap ute.

Önskar dig en härlig dag mitt i veckan!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (4)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Se fler...
Annons