Fru Thomsen – Livsstil och Familjeliv

Fru Thomsen

Annons

Vit Krypta – Mariette Lindstein

Inlägget innehåller annonslänkar

vit krypta

Vit Krypta läste jag ut här om dagen och jag är så glad att jag fick chans att få ett recensionsexemplar utav förlaget Forum och kunna få läsa den här härligt spännande historien.

Vit Krypta – Mariette Lindstein

Alex och Dani är enäggstvillingar och oskiljaktiga sedan deras föräldrar övergivit dem. En midsommarnatt när de är 22 år försvinner Dani spårlöst. Man letar efter henne i flera månader utan att finna minsta ledtråd.

Omgivningen försöker få Alex att glömma det hemska som har inträffat, men hon får ett nervöst sammanbrott och ligger katatonisk på psyket i en hel månad. När hon skrivs ut har hon bara en enda tanke i huvudet: Att hitta Dani.

För att försörja sig medan hon letar efter systern tar Alex anställning på den mytomspunna dejtingfirman Ash & Coal. Det är där hon träffar den framgångsrika och attraktiva psykologen Carl Asher. Snart börjar märkliga saker att hända. Varför känner hon Danis närvaro i ett speciellt rum på firman? Vem är det som lämnar mystiska meddelanden i hennes lägenhet?

Mina Tankar

Den här grep tag i mig redan från första stund. Jag menar, när det kommer till sekter så blir iallafall jag intresserad då det är så konstigt för mig. Per automatik så klingar det spänning och obehag på en gång när jag hör ordet SEKT 🙂

Jag gillar verkligen hur den höll mig intresserad helt igenom, det händer ju ofta att böcker gärna kan ha en stund där handlingen svackar eller det blir långdraget. Men jag vart förvånad över hur nyfiken jag var hela tiden att komma vidare i boken och ville få med mig all text och allt vad som hände. Det i sig är ju underbart och så kul att även som mig för läsare att uppleva. Då har du som författare verkligen lyckats bra med boken i mina ögon 🙂

Jag trodde ju helt säkert att jag listade ut ganska snart vem som var Mästaren (den skyldiga), för jag tyckte personen var så misstänksam hela vägen. Men med en bra twist mot slutet, så var jag helt fel ute visade det sig.

Så ni kan nog förstå att detta vart en riktig bladvändare för mig och hade svårt att lägga ifrån mig den. Vill rekommendera den till allt och alla som tycker om att läsa thrillers och gillar spänning!

Jag ger boken betyget: ♥♥♥♥♥ av 5

Förlag: Forum

Köp boken hos: Bokus / Adlibris

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (2)

Kommentera

  1. Liw

    Åh vilket bra betyg. Härligt med en bok man fastnar för direkt och att det håller hela boken igenom 😃 Du har väckt mitt intresse!

Se fler...
Annons