Fru Thomsen

Regnoverall och Heja Sverige

Inlägget innehåller annonslänkar

Hoppas din helg varit bra så här långt. Har du några planer för helgen? 🙂

Vi har varit iväg och köpt madrass och nya sängkläder till Melody, för idag så byter vi bort spjälsängen till en växasäng istället. Känner att det är dags att hon får byta, så det ska bli intressant och se vad hon kommer tycka om det 🙂 Kommer att återkomma med uppdatering hur de första nätter blir för henne och då även en bild på sänghörnan.

Handlat mat har vi gjort, för imorgon kommer mina föräldrar på middag. Sen fick jag hämtat ut också en regnoverall som jag beställde till Melody. Hennes nuvarande regnkläder är fodrade + från då hon började på förskolan förra året. Så nu var det dags för nåt nytt inför blöta utelekar. Hon har haft tvådelat, men kände att en regnoverall bör underlätta påklädningen vid regnväder 🙂

Väldigt fin är den och jag beställde från Boozt för nedsatt pris i märket Ticket To Heaven. Den är verkligen söt med blommor på!

Nu väntar vi på att få följa fotbollsmatchen mellan Sverige och England. Varken jag eller Nico är sportintresserade, men nu känner vi att vi vill titta. HEJA SVERIGE!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!
Kommentera (0)

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.