Frureinhold

Kärleken till Musiken

Minns ni att jag skrev inlägget SKAM TILL ER FÖRÄLDRAR? Jag har fått blandad respons och av dom som jag anser vuxna har bara hyllat och hållt med. Men sen har vi en grupp människor, människor i de yngre åldrarna de sk the foooers som gått bananas och skrivit både det ena efter det andra. Jag börjar bli orolig för framtiden, denna hets kring andra människor börjar gå för långt och är det verkligen kärleken till musiken som existerar nu eller är det kärleken till personerna. Jag tänker tillbaka till woodstock tiden, när man satt på ett öppet fält, alla älska alla och musiken var det som styrde kärleken. Idag köar barn i 11-12 års ålder i flera timmar och upp till flera dygn för att få stå längst fram och skrika/svimma/hata och bete sig. Man skapas fansgrupper där den ena är bättre än den andra och det är minsann the foooers som är deras största fans och INGA andra. Kommer det någon i vägen för the foooers är de lika med dödsdömda. Vad är det för utveckling? Hur tänker managerna för dessa pojkband? är det bara pengar som rullar framför deras ögon eller kan de faktist känna att de har ett visst ansvar? Om jag hade varit maneger hade jag portat de barn och ungdomar som inte uppför sig eller ställa in konserter tills beteendet förändrats.

Jag älskar och har alltid älskat musik, jag har mina favoriter. Men jag skulle aldrig sitta vid min dator och skriva så mycket hat till andra människor för att de gillar samma band som mig. Snarare tvärtom, där har vi ju något gemensamt och det kan ju bli hur kul som helst 🙂 Föräldrarna har också ett stort ansvar, vet ni alla föräldrar vad era barn gör bakom sina olika skärmar?  Då jag tycker att dessa kommentarer som jag fick i mitt förra inlägg är otroligt skrämmande kommer jag att publicera dem här ! Så att vi en gång för alla kan få ett stop på detta.

Majsbarn
[email protected]
213.65.140.69

Nellie Berntsson.
vrf hackar du ner på FoooFamily och killarna?
kan du ge mig ett riktigt svar på de? och säg inte att du inte gör det fö de gör du!
du klagar på att dem visar lite av magarna men vafan du visar ju hela kroppen!
jag kan fatta vrf alla kränker dig.
Om någon går för långt är de du! just saying!
Om du vill ha respekt så får du fan ta o visa lite respekt.
Det du gör är inte okej, du kränker oskyldiga folk, haha hur gammal är du? 2 eller? Skärp dig för fan Nellie! Hade respekt för dig men nej inte nu längre. Så jävla låg är du.

Bry dig ej
[email protected]
217.209.115.75

”Skam till föräldrarna” vem tror du att du är?! Du har ingen som helst aning om vad Nellie (allas lilla ängel) har gjort. Hon som ska vara emot mobbning mobbar själv folk på Twitter. Ingen av er ”vuxna” människor säger till henne då. Tex när hon klanka ner på en tjejs profilbild , varför står ni inte emot henne?! Varför ska hon alltid komma undan med allt? Varför ska vi sättas i kläm när det ibland är Nellie som startar allt. Ni säger att det VI gör inte är okej men det hon gör är tydligen okej , det är ni som borde skärpa er. Vi är inga änglar men ni är verkligen inte det heller.

Mira

Barn, lyssna här. Nu menar jag ni två som säger att det är fel att ”hänga ut” dom som skrivit detta hat, men det är ju förfan dom själva som hänger ut sig själva genom att skriva detta hat till Nellie. Jennifer VISAR endast hur det kan vara. Det som redan publicerats på internet är liksom kört, då har men redan blottat sin avundsjuka själ. Så snälla, försvara inte alla haters.

Towa

Haha vrf skulle inte hon ha rätt att skriva detta på sin blogg om hur fruktansvärda saker några skriver på sociala medier… att hon vill att det ska bli bättre och att Nellie ska få må bra och att hon inte ska må dåligt av allt detta skit!! Nellie är en helt underbar människa! Jag tycker att the fooo är jätte gryma men vissa foooers är jue sjukt knäppa!! Haha vissa går jue bara för långt!!ska man inte stå för det man skriver? ! Bra inlägg!!

wilma
[email protected]
81.224.170.247

Men hallå?? Just nu är det ju du som hänger ut dem namnen
På bilderna?? Det är inte alls rätt det du la ut precis.. du säger att vi foooers gör fel visst det gör vi men du har inte rätt att hänga ut dem som skrivit detta på twitter.. sudda över namnen i stället.. du gör ju allt bara mycket värre för dig själv om du hänger ut namnen på dem som skrivit allt dett

alice
[email protected]
213.64.87.171

Du har ingen rätt att skriva ut namn på de personer du trycker ner genom att säga hur hemska dom är och hur föräldrarna är värdelösa. det gör dig värre än alla dessa tjejer tillsammans.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.