Frureinhold

Godmorgon

Olej jag trodde jag sett det mesta. Men idag vid frukost satt ett par föräldrar och matade deras barn med oboy, i nappflaska ?! Jag har bara sett det en gång innan och det var hos min fd kompis syster som matade hennes dotter med oboy i nappflaska.

Under vår vistelse här i Spanien kan jag inte förstå att spanjorerna inte har sämre hälsa, de kanske de har, men det sägs ju att folket runt Medelhavet har bra hälsa. Barnen är ute sent sent, föräldrar röker typ i barnen, de äter bara en massa fet och ohälsosam mat osv. Nu gäller ju detta bara den grupp jag ser här. Men efter alla turer hit ner så ser mönstret ganska samma ut. Helt plötsligt känns det som att vi svenskar borde bli 150 år med tanke på alla restriktioner och förbud mot alla ohälsasamma saker som vi inte får förtära i offentliga miljöer. Vi i Sverige har också tillgång till bra sjukvård (med vissa undantag) vi har rent vatten som inte kostar pengar att dricka osv osv. Vi har helt enkelt goda förutsättningar till att må bra, men ändå ökar och existerar fetma och andra hjärt och kärlsjukdomar. Det är trots allt märkligt.

Det blev ett rätt osammanhängande inlägg, men under tiden jag skrev detta har jag blivit avbruten 15 gånger av både Robin och Hailey 😉 nu blir det ut i poolen och sen havet 🙂 ha en fin dag kram

IMG_2627.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.