Frureinhold

sponsrad video : alcro bestå

När vi flyttade till vårt radhus fick vi börja med att byta hela fasaden. Den var gammal och dålig så det vara bara att ta ner det gamla och upp med det nya. Vi var väldigt noga med vilken färg vi valde när vi målade på de nya brädorna. Vi köpte vår färg nere i kungälv hos en välkänd grossist. Vi fick bra service och de rekommendera detta märke. Det är såklart olika, alla har vi våra favoriter. Men  det viktigaste är väl ändå att färgen håller, att den är miljövänlig och att den ger den nymålade känslan länge.

Deras nya färg klarar det mesta, även väderförhållanden som ditt eget hus sällan kommer i närheten av. Det har gjorts ett test på fjället Gåsen, 1 100 meter över havet. Där blev Alcro Bestå utsatt för det värsta redan från början. Där målade de nytt liv i en populär stuga, till glädje för tusentals fjällturister varje år. Och till glädje för dem själva, som nu skaffat sig ännu ett tungt bevis för att nya Bestå håller kulörerna bättre och får varje hus att se nymålat ut längre. Gåsen är ett samarbetsprojekt mellan Alcro och STF. Båda älskar livet utomhus, båda står starka i hårt väder och strängt klimat.

Har ni planer på att måla om tycker jag ni skall värdera kvalité före priset, det är inte kul att behöva måla om efter bara något år för att färgen inte håller måttet.

//Detta är ett sponsrat inlägg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.