frureinhold

Frureinhold

Annons

När olyckan är framme 

Fy idag har mitt mamma hjärta gått i tusen bitar. Chloe sov middag och allt var lugnt, men från det lugnet till ett duns med ett tillhörande skrik. Allt var ett faktum och chloe ramlade ur sängen. Ni vet känslan när man får en kall kår genom hela kroppen. Jag vet att det händer och de flesta har varit med om det, men ändå låter man det hända.

Chloe förlåt för att jag är en sån oansvarig mamma 🙁

Efter att hon skrikit och blivit lugnt kändes allt bra. Hon åt och fick duschat, men efter det blev hon helt loj och okontaktbar. Då fick jag panik och ringde 112… De skickade ambulans och de kom superfort. Under tiden vi väntade piggnade hon till och när de väl var på plats var hon ändå pigg. De kände och klämde sen tog de puls etc och allt var bra. Vi bestämde oss för att stanna hemma och nu blir det en natt med vak från min sida <3

Kommentarer
frureinhold

Kommentera

 1. Sandra Bergkvist

  Förstår såväl din känsla, han hänt mig med. Och man känner sig som världens sämsta mamma. Som tur är så tål dom mer än vad man tror. Och det gick ju bra för din dotter ❤️
  Hoppas du får en lugn natt!

  Kram

 2. johanna

  Usch där har man varit ett par gånger. Alex har trillat ur min säng ett par gånger när han var mindre och den är lite högre än normalt. Rena turen att inget hänt. Till slut Flyttade jag sängen så ena sidan stog mot väggen och Skötbordet stog vid kortsidan och så ligger jag som mur på andra sidan. Han får nämligen bara sova i min säng på natten för jag vågar inte ha honom där på dagen för han rullar så mycket.
  vad Skönt att hon piggnade till i alla fall och hoppas peppar peppar att det nu inte blir nått värre.

 3. Hanna

  Det skär i mitt hjärta av igenkänning, min son ramlade ner vid ett tillfälle och dottern vara nära att ramla ner men hann precis att ta tag i benen på henne så hon inte ramlade ner i golvet.
  Du är verkligen ingen oansvarig mamma, alla gör vi misstag, även om det är extremt lätt att klandra sig själv!
  Skönt att höra att hon mår bra iallafall <3 kram!

  1. frureinhold
   frureinhold

   Tusen tack för din kommentar <3 inerst inne vet jag nog att det inte är mitt fel, men fy fy fy vad jobbigt det är… Kram <3

Annons