Testa skönhetsprodukter  – Frureinhold
frureinhold

Frureinhold

Annons

Testa skönhetsprodukter 

Jag brinner verkligen för skönhet och mode. Jag kan inte få nog av riktigt snygga kläder och en härligt skön ansiktsbehandling. Jag har nu fått möjligheten att testa skönhetsprodukter som heter solution by Victus. Serien är Skapad av hudterapeuter – för hudterapeuter. Fokus har legat på att hudvårdsrutinerna ska kännas enkla och givande. När de tagit fram Solution by Victus har de lyssnat på både experter, hudterapeuter och slutkunder, och alla tänker vi likadant: enkelhet och resultat!

Solution by Victus är en serie som endast finns till försäljning hos våra utvalda salonger och kliniker. Iden är att på detta sätt hjälpa till att höja statusen på hudterapeut-yrket då de anser att det är hudterapeuten som med hjälp av sin gedigna kunskap måste guida kunden till rätt produkter. Detta tycker jag är viktigt för ett bra resultat. Ingen kan hudvård så bra som utbildade hudterapeuter 🙂

Det skall bli superkul att testa denna hudvårdsserie 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
frureinhold

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons