Fru Magnolia

Måndag = Till doktorn

Vi var på Åsby igår och köpte växter. Det regnade då med. Resten av familjen mös i ett av växthusen medans jag gick runt och botaniserade i plantskolan. Jag hittade lite växter som fick följa med hem. Tyvärr fick vi lämna kvar växthuset, även om det hade passat fint på baksidan.

Tusan vilket höstrusk det är ute. Det blåser helt galet! Just nu är jag rätt nöjd över att jag ställde in alla pelargonier under tag och tog in fru Oliv igår.

Idag ska vi köra iväg bilen till doktorn. Tanken var att jag skulle lämna den där idag och sedan cykla tillbaka till jobb. Men vädret har fått mig att backa på den.  Regn sidledes är inte mitt favvoväder om vi säger så. Så vi fick helt enklet tänka om logistiskt.  Det blir en dubbellämning i totalt tre etapper. Inte optimalt, men det fungerar.

Jag hoppas att vädret lugnar sig till kvällen. Planen är att jag ska ut och ”röra-mig-snabbare-än-att-gå” i 5km.  Det är dags att falla tillbaka in i vanan med löpning varannandag oavsett väder.  Så nu håller vi tummarna att vädret blir lite mindre blåstigt till ikväll.

Då var det dags att väcka lillebror. (Storebror vaknade av sig själv 05:56). Borsta tänder, packa väskor och fara iväg. Måndag alltså. Jag tänker bestämma att denna dagen ska bli en bättre måndag. En bättre måndag med regn i sidled. Det tackar man ju inte nej till.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.