Fru Magnolia

Måndag = Åter in i vardagen

Så var vi hemma igen efter en fantastisk vecka i Stöten. Det ska erkännas att alla vi fyra i familjen var redo för att åka hem. Storebror ville hem till kompisarna, jag och mannen ville hem till vår sköna säng och lillebror ville bara hem. Det  är det som är så fint med att vara hemmifrån,  just det där att man uppskattar hemmet ännu mer när man väl återvänder.  Vardagen hemma är inte allt för dum.

Idag har vi vaccinerat oss jag, storebror och lillebror. Det blev fästingvaccin för mig och storebror, och femårs vaccin och hepatit för lillebror.  Just femårsvaccinet kan ju ge en del feber, så nu är det väl bara att vänta och se… Annars bjuder denna dag på läxor och senare ikväll bokbussen.  Ska även kika igenom bilderna från Stöten tänkte jag. Se om det blev några bra. Det ät svårt att fota i farten, när solen skiner och snön ligger vit.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda - Motherly

    Åh vad härligt att du känner så! Själv har jag nästan aldrig längtat hem från en resa. Hemma okej men borta bäst 🙂 Jag befinner uppenbarligen på fel plats! (men har planer på att ändra det så fort jag mår bättre och/eller medicinering funkar) Kram!