Fru Magnolia

Fredag = ”Jag har sovit som en klubbad säl”

Fredag = ”Jag har sovit som en klubbad säl”

 Lycklig Fru. Jag har sovit som en klubbad säl i natt. Det gör verkligen skillnadHelkass bild på en fredagspeppad Fru.  Men detta är livet. Inte alltid i perfekt ljus och vackraste vinkeln. Livet gott folk.

Godmorgon fredag. Så härligt med fredag, äntligen. Inte för att veckan varit jobbig på något sätt, utan mer för att fredag betyder starten för helgen. Och helg är sovmorgon, mysfrukost, kaffe i solen, mysbyxor och framförallt tillsammanstid med familjen.  Nu ska jag ifs iväg på träningsconvent imorgon, så så mycket tillsmamanstid blir det ju inte just i morgon. Och av samma anledning blir det ingen fredagschampagne, utan jag håller mig till alkoholfritt bubbel. (I min värld så hör nämligen alkohol och träning lika lite ihop som alkohol och bilkörning. Och har jag nu dessutom bokat in en heldag med träning så vill jag naturligtvis maxa den på alla sätt och vis. Vi får helt enklet köra på en lördagschampange istället (som om det skulle vara en uppoffring?!))

I natt har jag sovit som en klubbad säl. Jag somnade när jag la mig på kudden och vaknade knappa 8 timmar senare. Så ljuvligt. Jag är en helt annan människa denna morgon än vad jag var igår. Så nu kör vi fredag al in! Fredasgklänningen är på, barnen är klädda och väskor packade. Kaffet är snart uppdrucket och jag har (faktiskt) koll på var jobbnycklarna är. Detta ser ut att bli en ljuvlig fredag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.