Fru Magnolia

Måndag = Jag vill ta med familjen till Tanum Strand

Måndag = Jag vill ta med familjen till Tanum Strand

Inlägget innehåller info om PR-resa till Tanum Strand

Jag vill ta med familjen till Tanum Strand

Jag har verkligen haft en underbar helg bort Träning, skaldjursbuffé och helt fantastiska människor. Men hur bra det än är bort, så är hemma bäst.

Igår kom jag hem till kramar, en lillebror som pratade på om Gamla Stan och en storebror som bara ville mysa. Och mannen i mitt liv såklart. Den stora jordade tryggheten (som jag nästan kastade min klocka på och sa ”Laga! Den är traaaasig!”. Vilket han gjorde och fungerar den igen. Alltså, denna mannen. Han är MIN!). Jag älskar dessa tre män så otroligt mycket. Och i helgen saknade jag dem mer än jag tidigare har gjort. Jag kom på mig själv att tänka att ”Lillebror skulle älska det här badet” (alltså, dem har en riktigt rolig vattenrutschkana på hotellet!) och ”Jag måste ta med Storebror och äta skaldjursbuffé” (Förstå vilken buffe vi åt på fredagskvällen! Det var så mycket fina skaldjur att de nästan sprutade ur öronen). ”Kolla, här ligger ju West Point divers!!!” (Drömmer mig tillbaka till när jag och mannen faktiskt dök sist, och ser framför mig hur vi dyker tillsammans igen). Ja, ni förstår, jag kan verkligen tänka mig att ta med hela min familj ner till Tanum Strand.

Men nu är jag har hemma. Och barnen sover fortfarande lugnt i sina sängar. Ska ta och smyga upp (läs: krypa upp för trappen för jag har galet ont i benen) och väcka dem. Nu väntar en ny vecka med vardagar och en än så länge oplanerad helg.

God morgon Måndag
Nu kör vi!
Så får jag fundera över att jag vill ta med familjen till Tanum Strand

Skaldjursbuffe Tanum Strand

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.