Fru Magnolia

Söndag = Boostcamp på Tanum Strand, en helg med värkande eftersmak

Söndag = Boostcamp på Tanum Strand, en helg med värkande eftersmak

PR-resa till Tanum Strand

 Boostcamp på Tanum Strand, en helg med värkande eftersmak

Denna helgen lämnar mer bestående men än en grym träningsvärk vill jag lova.  Men jag tänkte att jag ändå ska böra med att nämna just det som gav mig träningsvärk. Nämligen alla de fantastiska pass som jag faktiskt har gått på under helgen.  Jag lyckades skrapa ihop 8st pass totalt. (Jag hade rent tekniskt sett hunnit med fler, men just nu är jag glad att jag inte körde fler, med tanke på att jag har svårt att ta mig ner från ovanvåningen alla redan, och då har det bara gått 10 timmar sedan jag körde det sista passet! jag lovar grym underhållning i morgon bitti i samband med att jag tar mig ner för att äta frukost). Samtliga pass var superhärliga, utmanande och bjöd på en underbar kombination. Det var Stepup, crosfit, yoga, flo mo, GRID, staffet, workout genom tiderna och piloxing. Mest nöjd är jag att jag utmanade mig själv och verkligen pushade på. Hejja mig!

#Teamwomsa på Boostcamp Tanum Strand

Många av passen hölls i Kattegatt, en stor sal som låg i ett eget hus på hotellområdet. Jag är alltid lite skeptisk till det där med att trycka in stora grupper av människor i rum som från början inte var tänkta som träningssalar. Det brukar resultera i att luften är slut, det blir varm och luktar illa innan man ens hunnit igenom uppvärmningen.  Men  jag blev positivt överraskad. Vi körde flera tuffa pass på rad i salen, och luften räckte hela vägen. Det luktade inte ens illa! Och det är ett toppbetyg från mig då jag är lätt doftkänslig.

Boostcamp på Tanum Strand, en helg med värkande eftersmak

Sen har vi ju det där med redskapen. Många som ska träna, alla vill träna och alla vill göra samma saker.  TanumStrand löste det hela fint dock. På några pass som var tokpopulära fixade de fram redskap eller satte in extrapass. Det är grymma pluspoäng på sådant tycker jag. Flexibilitet och lösningsfokus. Det gjorde at man fick träna det som vi var bespetsade på och missade ingen chans till maxad träningsvärk.  Redskapen var dessutom fräscha och up to date.  Inga gamla illaluktande yogamattor här inte!

Uteträning Tanum Strand

Det var även några pass ute. Jag körde dock bara ett av dem, en form av lagstraffet som avslutades med dans kring en stor brasa och lite tångbuljong för dem som ville ha.  Jag gillar verkligen att de la in lite lagträning. Det var underbart skoj att tävla som #teamwomsa. Om vi vann? Klart vi gjorde! Vi vann tillsammans med alla andra

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.