Fru Magnolia

Lördag = Vi grillar även på vintern

Mannen fick i uppdrag att bestämma vad vi skulle äta idag. Och då blev det grillat. Grillat kött, grönsaker och ugnsbakad potatis.  Tja, varför inte?  Visst, det är vinter och snö. Men vi grillar även på vintern.  Jag kan tycka att det till och med är godare med vintergrillat, för det är mer oväntat, och ger en smak av sommaren.

Vi grillar även på vintern, utekök på gång

Annars har vi inte gjort många knop här hemma idag. Hela förmiddagen låg jag på soffan och gjorde ingenting. Vilket ledde till att jag blev rastlös. Efter lunch så åkte storebror till kompis och vi andra tre drog till IKEA.  Målet var att titta på en köksbänk som vi kanske ska använda i uteköket (där snowracerna står på bilden ovan). Tyvärr var den inte som vi trodde. Med oss hem  följde dock en matta, krukor, lampor och krokar. Så resan var inte förgäves.  Han även att springa in på Rithuals, Clas Ohlson och sportaffärerna.  Det blev inte mycket shoppat då lillebror var med. Men vad tusan. Det finns ju internetshopping.

Nu sover killarna och jag sitter och bara är. I soffan igen. Känns som dagens tema. Aja, jag har i alla fall sorterat alla strumpor och röjt i köket. Pluspoäng på den.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.