Fru Magnolia

Lördag = Rödvin och praliner

Just nu sitter jag i min hörnfåtölj i vardagsrummet, sippar på ett glas rödvin och äter fantastiska praliner från Lindt (som förövrigt bara går att hitta på deras butik i Mal of Scandinavia, finns inte ens i svenska web-butiken!).  Min ”hörnfotölj” är den fåtöljen som jag någon gång ska byta ut mot en Jättepadda från Malmsten. Men i väntan på att jag ska få 50000 att spendera fritt på något ganska onödigt har jag pimpat IKEA-varianten med ett nytt lammskinn från Gula Stallet.  Så det är synd att klaga faktiskt. Rödvin och praliner sittandes på ett ljuvligt ulligt fluff. Härligt!

Dagen har rullat på. Vi åkte ut till Målhammar och Smakade på Julen. Pojkarna kikade in hos den sovande Tomten, vi åt ny grillade lammburgare till lunch och köpte hem praliner.  När vi sedan kom hem åkte storebror iväg till kompis. lillebror fick kompisbesök och mannen försvann ut i garaget. Kvar blev jag. Jag passade på att slå in lite julklappar och röja i tvättstugan. Just julklapparna är skönt att få i ordning. De är ju oroväckande många, så skulle jag slå in alla i en sittning skulle jag bli sittandes ett bra tag.  Och det skulle gå åt hutlösa volymer med glögg…

Nu ska jag staxt ta och krypa till kojs. Behöver ladda för en dubbel sittning innebandy imorgon. Lillebror ska träna mellan 11.30-12.30 och storebror 17-18.30.  Och då är det bara att ställa upp och köra taxi. Jag ska ifs erkänna att jag tycker det är roligt att kolla när killarna tränar, så jag gör det gärna.

Men nu sista skvätten rödvin
Sen sängen
Söndag imorgon och andra advent
och tre veckor kvar till det vänder och blir ljusare

o161203

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.