Fru Magnolia

Måndag = Underbara semester

Vilken vecka! 
Precis vad familjen behövde. 
Herr R körde knapplift själv i barnbacken. Att ta sig ner i backen var dock inte lika roligt. Framåt slutet av veckan kunde han i alla fall svänga lite. Men inte som en glasstrut med skidorna. Nejnej, utan rediga carvingsvängar. De kunde lockas fram om vi lekte tjuv och polis, där jag var tjuven som hade tagit polisens glass. Alla sätt är bra… Framåt slutet av veckan fick herrn åka sexstolsliften! Ett stort event. Och tillsammans med pappan åkte han offpist i skogen. Han är så rolig herr R. När han trivs så hittar han på sånger.  Och ja, han sjöng en hel del när vi åkte tillsammans. Med mig så skapades ”racingsången”.
Herr O börjar mer och mer gå över mot att stå parallellt med skidorna. Han trivdes i skidskolan, där de fick åka ravinen första dagen, och trollet dag tre. Han var yngst i sin grupp, men det verkade inte vara nå hinder för herrn.  Herrn suckade högt när vi ”Familjeåkte” och tyckte att herr R nu var tillräckligt duktig för att åka svårare backar.  Vi tävlade i parallellslalom och vem som kom upp i höst hastighet. 
Och jag läste yogaböcker på kvällarna och njöt av att ha vinden i ansiktet och få till de perfekta svängarna på dagarna.  Och så försökte jag att spara känslan av lycka och tacksamhet som kom sköljande över mig vid så många tillfällen.  Hala familjen samlad, lycka och harmoni. Åh, vad jag älskar dessa semesterdagar. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.