Fru Magnolia

Lördag = Bröllopspresent igen

Så har vi bröllopspresentat lite igen. Denna gång stod det ridning av islandshäst på schemat. En tvåtimmarsritt. Jag , som enbart ridit i en kvart när jag var sisådär 11år, var en smula nervös. Jag har respekt för den kunskap som faktiskt krävs för att man ska kunna rida. Det var ny kunskap bara att ta sig upp på den fyrfota….
På med en lånehjälm och iväg bar det.  Mest skritt blev det. Men vi provade även på tölt, trav och galopp. Och allt gick prima. Hästarna var lite busiga, och provade hur viljestarka vi var som satt där bak. men efter en sisådär 1,5 timme började de bli tillräckligt trötta för att göra som vi sa. Instruktören, en tjej som åker 1,5 timme enkel fem dagar i veckan för att rida på ”fritiden”, var mäkta imponerad av oss. Hon trodde inte på oss när vi sa att vi var totala nybörjare. Vi hade visst god balans, styrka och vilja. Och jag som mest kände mig som en skuttande liten gelehög där på sadeln. 
Det var en rolig present, och något som vi aldrig hade bokat själva. Nu planerar vi för träningsvärk deulx imorgon och laddar med en bastu för att eventuellt mildra smärtan som komma skall.
Jag känner redan av rumpan….
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.