fruelfving
fruelfving

fruelfving

Annons

Det händer mycket nu ..

Ja, men hörrni. Det har hänt så mycket sedan jag skrev sist så jag har inte haft tid att uppdatera bloggen. Men nu börjar det lugna ner sig lite . tror jag.

Förra veckan kom mattkalle för att börja på att färdigställa badrummet. I torsdags var golvmattan ilagd och vi blev sååå himla nöjda. Under fredagen och helgen så hade vi inte så mycket att göra i väntan på att väggmattan skulle komma upp så vi påbörjade ett utomhusprojekt.

Framsidan innan vi drog igång!

Vi började med att gräva upp de två små buskarna som sett sina glansdagar kan jag säga. Sen petade vi loss alla stora stenar ur den otroligt fula stenmuren. Vi höll på precis hela dagen. När Linnea sov middag så drog jag och Tobias upp all sten i åsen. Det va så galet jobbigt, att dra sten i uppförsbacke men de va såååå värt de. Vi hade så mysigt den dagen, hela familjen va ute från morgon till sen eftermiddag.

Linnea hade sin fikapåse med sig ut. Mumms.

Och i söndags kom öven några kubik jord som vi beställde av en kompis här på byn. Nu ska vi bara få tid att sprida ut allt och forma en fin slänt ut mot vägen istället för att ha den där fula stenmuren. Sen ska vi på med gräsfrön och sen är de bara att vänta. Meeeen, de kan inte bli värre än innan om man säger så ! haha.

Måndag, kalle kom tidigt och skulle påbörja att sätta upp väggmattan. När han kom 08.00 så var jag redan redo att promenera i väg med Linnea till mitt jobb. Jag tänkte att de va smart att gå dit eftersom limmet luktar så otroligt starkt. Vi knatade iväg och det var såååå skönt. Det är rätt så lång till jobbet men de märkte jag inte av. 40 min tog det att gå dit och likaså hem. Jag gick dit för att kolla möjligheterna att få jobba där några dagar i veckan i sommar och höst. Men passade även på att träffa alla kollegor och dricka en kopp.

Min arbetsplats ligger längs med Dalälven, det är så himla vackert där !
Det börjar ta sig !

När jag kom hem va kalle nästan klar och Linnea sov ute i vagnen. Jag passade då på att ringa några samtal. Bokade ny tid hos tandläkaren för att fixa de sista i munnen. Kommer även denna gång ta en lång tid då jag ska ta en hutt lugnande. Men sen är mina tänder fixade, allihop. Så skönt, men ack så jädra dyrt de kommer att bli. Gud, blir helt svettig bara av tanken. Men vad jag gör man ? Bra att betala och se glad ut.

Vi har även bokat in datum för Linneas 1års kalas. Hon fyller ju en torsdag så vi tänkte ha kalas lördagen den 3e augusti. Gud, fatta att hon snart fyller 1 år. Så himla overkligt.

Nej, nu är kalle här och färdigställer de sista så nu ska jag stänga ner !

Hoppas ni får en fin dag ! <3

puss/hej

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons