fruelfving
fruelfving

fruelfving

Annons

Plocka undan bebissaker & förskoledax ..

Ja, just nu så känns det som att varje dag plockar vi undan massa kläder eller saker som Linnea inte kan ha eller använder längre. Det är så himla galet.

Just nu har hon storlek 80 på överdel och på vippen till 86 på underdel. Så nu kommer jag inte köpa något mer i stl 80 om man säger så. Med Linnea hade vi kunnat hoppa över vissa storlekar, som tex 68 i helhet och även 80 på nederdel. De storlekarna kunde hon ha en sån himla kort period och hade vi vetat bättre hade vi gått upp en storlek direkt och vikt upp. Men aja, mamman i huset får shoppa mer och inte gör det mig något ! haha. Och har man barn men långa ben så är faktiskt Lindex helt klart bäst.

Skötbordet ställde vi ner i källaren för några veckor sedan. Hon är för vild och stor så det fick ryka INNAN en olycka var framme. Och jisses va skönt det var. att slippa en sån möbel. Får se om det ens får komma upp igen när det är dags för barn nr2.

Nu är det så mycket annat som lär inhandlas inför sommaren. Uv-tält är iaf beställt, men sen ska flytväst, badring och armpuffar köpas. Jag sitter i tankarna att köpa en ny dyna till vagnen och skippa fårskinnet under sommaren men vi får se hur det blir med det.

Jag tror även att jag har hittat en tapet som jag ska köpa till Linneas rum, det behöver piffas upp nu känner jag. Gud, skulle kunna piffa och plocka där i evigheter. Jag kommer nog aldrig att bli klar eller helt nöjd med hennes rum tror jag.

Och sen då, lär börja inhandla allt som hon behöver till förskolan, alltså huuuuuuuuuur sjukt är inte det. Igår kväll sved det till nått så otroligt i mitt hjärta. Vart tog min lille bebis vägen ? Oavsett hur många barn man än får så antar jag att just allt som händer med ens förstfödda är så extremt mycket större, känsligare och otäckare än med de som kommer efter ? rätta mig om jag har fel. Vi fick ett råd när Linnnea kom, och det va “njut av allt, för det finns bara en första gång med allt” och det har vi verkligen tagit till oss. Som vi har njutit ihop den här första tiden. Vi har lagt fokus på varandra, på familjen. Jag ska inte börja jobba förens i juli och det känns så rätt. Vi har verkligen tagit vara på det första året, med det första barnet och det är jag så himla glad över, att vi hade den möjligheten. Jag vet inte hur mycket jag har berättat om hur jag ska jobba. Men nu när allt är klart så kan jag berätta att under juli-augusti kommer jag att jobba 2 dagar i veckan. Sen from att Linnea börjar förskolan kommer jag att jobba 3 dagar i veckan. Vi har tagit det beslutet eftersom både jag och Tobias jobbar dagtid, och vi tycker att det blir på tok för långa dagar för Linnea att gå 7-16 måndag till fredag. Jag är glad att vi har den förmånen, att vi kan göra så. Detta va en av alla saker som vi pratade om innan vi fick ett plus på stickan, som vi även hållit fast vid. Det mesta som vi pratade om innan Linnea kom har vi faktiskt kunnat genomföra eller hålla fast vid, och det är så himla skönt.

Nej nu kom sotaren, så nu ska jag kolla läget med honom !

Hoppas ni får en fin dag ! <3

puss/hej

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons