Frida Orrby – En till LOPPI.se webbplats

Frida Orrby

Annons

3,5 månad

Nu va det typ en evighet sedan jag skrev något här, sedan Hennix kom har sociala medier hamnat långt ner på min priolista. Telefonen ligger mest på ljudlöst en bit ifrån och jag har nog aldrig varit så mycket ”här och nu” och närvarande som jag är just nu. Det är förklaringen till varför det är tyst här och väldigt få uppdateringar på instagram.

Hennix är nu 3,5 månad och växer så det knakar.   Just nu är han inne i en utvecklingsfas och det märks framförallt på nätterna som är något av en katastrof för tillfället. Varannan timme ska det ätas och bökas och jag är så jäkla trött. Rynkorna och påsarna under ögonen smyger sig på. Som tur är har jag aldrig känt mig så fylld av lycka och kärlek så det väger upp, alla dar i veckan.

Annars är det för det mesta en glad liten kille som känns väldigt lugn och trygg. Vi har hittat våra rutiner här hemma och jag älskar livet som mammaledig.

På söndag är det redan första advent och vi har massa roligt att se fram emot, som glöggkvällar, julbord, middagar med vänner, julfirande i Skåne och nyårsfirande i Sälen. Hennix första jul och nyår, vilken grej!

En liten update från oss, kanske hörs vi snart igen! Kram på er tills dess! ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons