Frida Asp

resa bort några dagar..

Alltså, jag och Jakob har pratat om hur gött det hade varit att lämna bort Eira till någon i familjen och sen resa bort antingen typ till Paris, London eller Barcelona.. Tänk, tre-fyra dagar bara vi två, sola shoppa och äta. SOVA PÅ HOTELL!!!! Älskar att sova på hotell. ELLER bara en natt. Hade ju varit helt ok det med. Men då får det blir Göteborg!

När är det liksom ”okej” att resa bort och vara borta några dagar? Utan att barnet får hemska men för livet.

185901_10150097790646006_5775525_n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sabina

    Jag tror inte att det är bra att lämna bort en så liten i flera dagar! Skulle dock kunna tänka mig att lämna bort över en natt, nu har vi i och för sig endast gjort det ett par gånger med vår stora tjej! Men har inte gått någon nöd på oss, vi har varit på flera bröllop, fester och utlandssemestrar! Gäller att inte se barnen som hinder och anpassa semester efter barnen! Tex lek i parken på FM och shopping, sol och bad när de tex sover middag etc! Äta romantiska middag efter nattning i vagnen! Så gjorde vi när vi har rest utomlands 🙂 Passa på att resa innan hon fyller 2 för då blir det genast mycket dyrare 🙂 Lycka till!

    1. fridaasp

      Ja vi kanske åker bort ett dygn,eller två! Får se vad vi känner för:) Ja jag håller med, så gjorde vi med när vi var utomlands:) Ta det som det kommer! Tack 🙂

  2. Kina

    Första året är det väl ingen rekomendation från barnpsyk.
    Barn behöver sina föräldrar. Känns som att det är sånt tjat om egentid m.m från många av dagens föräldrar. Livet förändras med barn, face it! Det blir inte tråkigare, men det förändras. Förstår inte att man vill lämna ifrån sig sitt barn flera dagar när inte ens barnet är fyllda året.

    Tycker du har många bra funderingar och värderingar, oftast. men detta kändes inte ok. Men vi är klart alla olika!

    Ha en trevlig dag!