Frida Asp

Saker jag vill bli bättre på..

– Organisera. Jag vill kunna ha ordning bland smink, kläder och papper..Inte skriva upp alla mina tankar/viktiga datum i telefonen. Visst jag kan vara sjukt organiserad..MEN i typ fem minuter, sen tröttnar jag. Under skoltiden köpte jag alltid nytt block och skrev SUPERDUPER noga och fint, men efter några sidor kan man se hur jag liksom ba ”äääääh” och börjat skriva fult och kluddigt.

-träna. Hur många gånger har jag skrivit det här?

-Sätta upp mentalamål. Det är jag ändå ganska bra på..Men ska verkligen skriva ner vad jag vill åstadkomma detta året. Vissa kanske tycker man stressar, men för min egna del måste jag ha tydliga mål och visioner vad jag vil göra för att tycka saker och ting är kul.

-Dejt. Måste fixa en dejt med Jakob, vi är rätt bra ändå på att se varandra osv, men kanske bo på hotell ett dygn? DRÖM! och det funkar ju nu när Eira inte äter på nätterna och sover toppen.

kontakt- Jag MÅSTE bli bättre på att ringa mina vänner. Jag tänker på mina vänner varje dag, men ibland går det några veckor..Jag vill alltid prata med dom, men vardagen kommer emellan ibland. Men det är viktigt att vårda sina relationer, och ringa det har man ju tid med egentligen 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.