Frida Asp

BUT WHYYY

En känd toppbloggare (hur känd man nu är som bloggare..well) Skrev ett inlägg om hur hon fick ett mail av en läsare som mådde bajs. Hon hade precis fått barn och kände att det inte alls var sådär superduper härligt med bebis som alla visar på sociala medier. Bloggerskan skriver då att hon är medveten om att hon väljer ut bilder så det ska se bra utåt- men så är inte verkligheten. MEN ALLTSÅ. Varför gör man så? but whyyy? Medvetet lägger ut massa ytliga bra saker? Som får folk att må dåligt?

Min bloggs syfte är att ni ska få en glimt in i våran vardag, ta del av bitar från våra liv, mina tankar och åsikter..högt och lågt, när allt är skit och när allt är bra. Men livet är så mycket mera än välformade bröst, fruktfat och doftljus. perfekta bebisar och härliga middagar. Jag hoppas ni känner när ni läser min blogg att den är trovärdig. Att man kan känna igen sig. För jag vill aldrig med min blogg få någon att må dåligt, då lägger jag hellre ner skiten!

Våga vägra massa filter och fejkade verkligheter 🙂

13318630_10154060397856006_489395224_n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Jag känner absolut igen mig i mycket som du skriver o det är så skönt med någon som skriver om hur ens verklighet ser ut, inte bara de bra bitarna. Keep up the good work!